Barça

Guardiola, ingressat per una lumbàlgia provocada per una hèrnia discal, podria rebre l'alta aquest divendres

Tot just tornar de València, el tècnic del Barça, Josep Guardiola, ha ingressat a l'Institut Universitari Dexeus de Barcelona, perquè el dolor que tenia era insuportable. La lumbàlgia aguda que té està provocada per una hèrnia discal. Sens dubte, l'esforç que va fer estant a la banqueta de l'estadi de Mestalla no el va ajudar gens a millorar. Ben al contrari. Guardiola ha seguit tractament farmacològic i epidural i l'evolució clínica marcarà si rep l'alta hospitalària aquest divendres. Per tant, ara mateix és seriós dubte per al pròxim partit, dissabte al Camp Nou contra el Saragossa.

Actualitzat
Josep Guardiola està ingressat en un centre mèdic a conseqüència d'una lumbàlgia aguda, que segons ha informat el Barça ha estat provocada per una hèrnia discal. L'entrenador blaugrana no va entrenar el seu equip fa dos dies, però va viatjar finalment amb el Barça a València, encara que se'l va veure gairebé tot el partit patint a la banqueta com a conseqüència del dolor intens que li produïa la lumbàlgia.

Al retorn de l'expedició blaugrana de València, on el Barça va guanyar per 0-1, Guardiola es va desplaçar a un centre mèdic, on va quedar ingressat per rebre tractament i per sotmetre's a "un estudi de la seva lumbàlgia aguda". D'acord amb l'informe mèdic enviat pel Barcelona, "després de l'examen mèdic, se li ha diagnosticat una hèrnia discal". Ha seguit tractament farmacològic i epidural i l'evolució clínica marcarà la seva alta hospitalària aquest divendres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut