Barça

Guardiola, amb lumbàlgia, dubte per viatjar a València, i Xavi ja té l'alta mèdica

El tècnic del Barça, Josep Guardiola, no ha pogut dirigir l'entrenament d'aquest dimarts a causa d'un procés de lumbàlgia que arrossega des de fa dues setmanes i que s'ha aguditzat en les últimes hores. El tècnic ha estat examinat pels serveis mèdics del club a la Ciutat Esportiva i se li ha recomanat repòs i tractament. La seva evolució en les pròximes hores marcarà la disponibilitat per viatjar aquest dimecres a València. La sessió matinal l'ha dirigit, doncs, el segon entrenador, Tito Vilanova, que també ha estat l'encarregat d'atendre els mitjans en roda de premsa. Xavi ja ha rebut l'alta mèdica i podrà jugar a Mestalla.

Actualitzat
El Barça ha fet aquest dimarts l'últim entrenament abans de viatjar aquest dimecres cap a València, una sessió amb una absència destacada: la del tècnic. L'equip ha preparat el partit sota les ordres de Tito Vilanova, ja que Guardiola, amb lumbàlgia, serà dubte fins a última hora.

Vilanova veu un València perillós

Vilanova ha tret ferro a la baixa de Guardiola i s'ha mostrat optimista en què se s'assegui a la banqueta de Mestalla, malgrat la seva malaltia. "Portava diversos dies amb aquestes molèsties i jo ja ho veia. Només caminar ja he vist que estava fatal. M'ha dit: 'No em veig amb cor'", ha explicat Vilanova. El segon entrenador ha indicat que és el primer entrenament que Guardiola es perd en tres anys, i que si finalment no pot viatjar amb l'equip ell ocuparà el seu lloc, com ja ha fet altres vegades quan el de Santpedor ha estat sancionat. Sobre el València d'Unai Emery, Vilanova ha destacat que és un equip "molt preparat" que sempre li posa les coses difícils al Barça, sobretot per la seva velocitat i la seva capacitat per pressionar la sortida de la pilota. En aquest sentit, Vilanova ha destacat jugadors com Juan Mata, Roberto Soldado o Pablo Hernández com armes perilloses del joc veloç dels valencianistes, que acumulen una ratxa d'onze partits sense conèixer la derrota, amb vuit victòries incloses.

Torna Xavi

Qui sí que viatjarà, amb l'alta mèdica, és Xavi Hernández, ja recuperat del petit trencament fibril·lar al soli de la cama esquerra. A més del lesionat Xavi, el Barça també recupera per al partit de  Mestalla el brasiler Dani Alves, després de complir un partit de sanció. Tots dos apareixen a la convocatòria de 18 jugadors formada per: Pinto, Alves, Piqué, Xavi, Villa, Iniesta, Bojan, Messi, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Milito, Maxwell, Afellay, Adriano, Abidal i Miño, el porter del filial.

Villa, judici a Astúries

L'expedició blaugrana viatjarà però sense David Villa, que per primera vegada jugarà contra el seu antic equip. El davanter asturià es desplaçarà el mateix dimecres a un judici a Avilés i posteriorment es traslladarà a València. Així doncs, les absències en aquest desplaçament seran els lesionats Carles Puyol, Víctor Valdés i Jeffren, que finalment no ha rebut l'alta mèdica a temps.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut