Segona Divisió

Girona i Nàstic es mesuraran a Montilivi mentre el Llagostera visita el camp del líder, l'Alabès

Girona i Nàstic es veuen les cares aquest diumenge a Montilivi en un derbi en què els dos equips arriben en un bon moment. El Llagostera, en canvi, té una cita crucial al camp del líder, l'Alabès.

Actualitzat
Girona i Nàstic es retroben aquest diumenge a Montilivi. Els dos equips arriben en un bon moment i no volen deixar passar l'oportunitat d'escalar posicions a la taula. Per al Girona, el partit pot suposar encadenar quatre jornades sumant i, per a la cita, Machín podria fer debutar l'últim reforç d'hivern, Cristian Herrera. A la prèvia, Pablo Machín ha explicat que al jugador li falta "competir, però que s'ha entrenat a un bon nivell i està a punt".
A la primera volta, el Nàstic va guanyar el Girona amb un solitari gol de Jean-Luc. Els grana es volen mantenir a la zona de "play-off". Sense Sergio Tejera i Xavi Molina, els tarragonins tenen el repte de millorar la imatge a domicili. Vicente Moreno ha reconegut que el partit és especial i que tot el que l'envolta el fa bonic per a tothom.

El Llagostera té una cita de nivell al camp de l'Alabès. Els blaugrana, en un moment delicat, visiten el líder de la Lliga i no es poden permetre una derrota. Oriol Alsina ha convocat Ruymán després de 10 mesos fora per lesió i també l'últim fitxatge, Fofo. A la jornada 24, el Llagostera té el repte de guanyar per primer cop a domicili.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut