Halilovic, en el punt de mira de l'entrenador del Barça B (www.fcbarcelona.cat)
Halilovic, en el punt de mira de l'entrenador del Barça B (www.fcbarcelona.cat)
Futbol

Girona, Barça B i Sabadell necessiten un triomf per oblidar els seus problemes o sortir del pou

Girona i Barça B encaren els seus partits de diumenge immersos en una situació problemàtica. La dels gironins, als despatxos, i la dels blaugranes, al vestidor. El Sabadell, per la seva banda, ha de sumar per seguir aspirant a salvar-se.

Actualitzat

El Girona visita diumenge a la tarda el camp del Mirandés (17.00, en directe a Esport3) només dos dies després de la dimissió/cessament del seu anterior president, Francesc Rebled. El procés de venda del paquet majoritari d'accions per part de Josep Delgado a Ricardo Pini s'està dilatant més del previst. Deixant de banda la situació econòmica del club, l'esportiva tampoc és bona últimament, amb només 1 triomf en els últims 6 partits de Lliga i una derrota a la final de la Copa Catalunya davant l'Europa. L'equip és cinquè, instal·lat amb un bon marge de seguretat en els llocs que permeten jugar el "play-off" d'ascens a Primera, i a només 3 punts de les places d'ascens directe a la màxima categoria. El Mirandés, per la seva banda, és el tretzè de la categoria a 14 punts dels gironins.

Si la situació del Girona és complexa, la de F. C. Barcelona B encara ho és més. I no precisament als despatxos sinó als vestidors. El seu entrenador, Jordi Vinyals, ha parlat aquesta setmana de "degeneració dels valors" del futbol base blaugrana referint-se als seus jugadors. El filial del Barça, penúltim, rebrà el Tenerife de Raül Agné a les 19.00 (en directe a Esport3) amb la necessitat de sumar punts per seguir aspirant a mantenir la categoria. Vinyals tindrà baixes importants per les convocatòries de seleccions (Diagné, Ondoa, Halilovic, Samper i Munir), les lesions (Kaptoum) i les sancions (Ortolà). En sis partits al capdavant de l'equip el tècnic encara no n'ha guanyat cap (4 derrotes, 2 empats).

El Sabadell necessita els punts tant com el Barça B, o fins i tot una mica més. Els vallesans són cuers de la Segona A amb 27 punts, un menys que els blaugranes. Aquest diumenge a les 21.00 afronten amb optimisme la visita del Mallorca després d'encadenar per primera vegada aquesta temporada 4 partits seguits sense perdre i que el seu rival hagi perdut els seus dos últims enfrontaments davant l'Alabès i el Llagostera. Els balears es troben en terra de ningú amb el Tenerife, a prou distància del descens però massa lluny dels llocs de promoció a Primera.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut