Chiellini i Luis Suárez es tornaran a veure les cares sobre un terreny de joc (Reuters)
Lliga de Campions

Giorgio Chiellini i Luis Suárez es retrobaran al Juventus Stadium gairebé tres anys després

La mossegada de l'uruguaià a l'italià en la fase de grups del Mundial del Brasil del 2014 va fer la volta al món i ara torna a l'actualitat perquè els dos protagonistes es retroben per primer cop des d'aquell episodi

Laura BruguésActualitzat

Aquest vespre, al Juventus Stadium, hi haurà un dels retrobaments més morbosos del futbol internacional. Giorgio Chiellini i Luis Suárez es tornaran a veure les cares per primera vegada sobre un terreny de joc gairebé tres anys després.

La mossegada de l'uruguaià a l'italià en la fase de grups del Mundial del Brasil del 2014 va fer la volta al món i ara torna a l'actualitat perquè els dos protagonistes es retroben per primer cop des d'aquell episodi. Un fet pel qual es va castigar Suárez amb quatre mesos i nou partits de selecció sense jugar, just abans de fitxar pel Barça.

Luis Suárez va agrair el suport que el club blaugrana li va donar en tot moment i es va disculpar públicament amb Chiellini, que va acceptar les disculpes. "No li guardo cap rancúnia, no tinc cap problema amb ell. El marcaré igual que vaig fer amb Benzema", va admetre el central de la Juve.

En la final de la Champions de Berlín, Barça i Juve ja es van trobar. Suárez va marcar l'1-2, clau per aixecar l'orelluda. Chiellini, llavors, es va perdre el partit per una lesió muscular.

Anar al contingut