Esports

Gerard Piqué i Núria Picas, premiats com els millors esportistes catalans del 2015

El futbolista del Barça i l'ultrafondista han rebut els premis durant la 19a edició de la Festa de l'Esport català que organitza l'UEFC i el diari "Sport" que s'ha fet al Museu Marítim de Catalunya

Actualitzat

Aquest dilluns s'ha fet al Museu Marítim de Barcelona en la 19a edició de la Festa de l'Esport Català, que organitza la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el diari "Sport". Gerard Piqué, en categoria masculina, i Núria Picas, en la femenina, han rebut els premis com a millors esportistes catalans del 2015 en una gala que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

El jurat, format per mitjans de comunicació i patrocinadors, ha triat Piqué pels cinc títols (Lliga, Copa del Rei, Lliga de Campions, Supercopa d'Europa i Mundial de Clubs) que va conquerir l'any passat amb Barça, i a Picas per proclamar-se, per segon any consecutiu, campiona de l'Ultra Trail World Tour'.

El retirat jugador d'hoquei  herba Santi Freixa, ara tècnic assistent de la selecció holandesa femenina, ha estat distingit amb el premi llegendari, mentre que Valentí Huch, l'atleta federat més veterà d'Espanya amb 96 anys, ha estat guardonat amb el premi a l'Esperit Esportiu. També ha estat distingit Diego León (voleibol), jugador, àrbitre i membre del Comitè Organitzador de Barcelona '92 amb el premi al sentit comú esportiu.

El FC Barcelona ha estat premiat com a millor equip de l'any, així com les promeses Paula Badosa, la tenista que amb 17 anys ha aconseguit el títol júnior a Roland Garros, i Marc Soler, un ciclista que amb 21 anys està considerat el millor sub-23 del món.

La Federació Catalana d'Atletisme, el CE Portbou, el CF Amposta, el CE Premià, el CE Sagrerenc, el CF Ulldecona i el CF Santpedor han estat premiats pels seus centenaris.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut