Gerard Piqué i Kevin Spacey
Gerard Piqué i Kevin Spacey es fan una selfie durant la final del Màsters (Reuters)
Futbol

Gerard Piqué i Kevin Spacey, espectadors d'excepció a la final del Masters de tenis

El central del Barça ha assistit al partit entre Murray i Djokovic al costat d'una comitiva en la qual hi havia convidats Woody Harrelson, Jude Law, Clive Owen i Robert Pires, entre altres celebritats

Actualitzat

Gerard Piqué ha presenciat en directe aquest diumenge la final de la Copa Masters a Londres, entre Andy Murray i Novak Djokovic, i ho ha fet al costat de l'actor nord-americà Kevin Spacey.

El central del Barça, que ja va ser present a l'O2 Arena diumenge passat, en el debut de Djokovic, ha estat acompanyat en una llotja de primera fila pel jugador del Manchester United Bastian Schweinsteiger i la seva parella, la tenista Ana Ivanovic, a més de la còmica Miranda Hart i els actors Woody Harrelson i Kevin Spacey.

Entre la munió de famosos que han assitit a la final en condició de VIPs també hi havia els actors Jude Law i Clive Owen, el cantant Sam Smith, i els futbolistes Olivier GiroudRiad Mahrez Robert Pires.

Piqué ha aprofitat el dia de descans que Luis Enrique ha donat a la plantilla del Barça per viatjar a Londres i presenciar el partit. Aquest mateix dilluns tornarà a ser a la capital catalana per als entrenaments.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut