Gest de Djokovic durant el partit contra Raonic (Reuters)
Gest de Djokovic durant el partit contra Raonic (Reuters)
Tenis

Djokovic derrota Raonic i passa a semifinals del Masters, mentre que Thiem supera Nadal en el rànquing de l'ATP

El número 2 del món ja és a les semifinals del Torneig de Londres en el seu camí per recuperar el número 1. Thiem ha superat Nadal gràcies als 200 punts sumats davant de Monfils

Actualitzat

Novak Djokovic ha superat el canadenc Milos Raonic en un partit que, tot i decidir-se en dos sets, ha estat llarg (2 hores i 14 minuts) i igualat, 7-6 i 7-6. Gràcies a aquest triomf, afegit a la victòria prèvia de Dominic Thiem sobre Gaels Monfils, el número 2 del món s'ha garantit la classificació per a les semifinals del Masters, que es disputa a Londres.

El serbi ha complert el primer dels dos requisits que necessitava per recuperar el número 1 del món, que li ha pres l'escocès Andy Murray: guanyar un mínim de dos partits a la fase de grups. El segon sembla més complicat: guanyar la final.

Raonic, que després de 8 enfrontaments encara no ha guanyat mai Djokovic, ha connectat 14 serveis directes. En el primer set, el canadenc ha estat l'únic que ha tingut oportunitats per trencar el servei al rival, tot i que no les ha materialitzat. Fins i tot en el "tie-break" s'ha posat 3 a 1, abans de cedir tres punts i regalar el set amb una doble falta. En el segon set, Raonic ha arribat a tenir una pilota de set sobre el servei de Djokovic, però no l'ha aprofitat.

Thiem supera Nadal

En el duel entre debutants d'aquesta edició del Masters, l'austríac Dominic Thiem ha derrotat el francès Gael Monfils en tres sets (6-3, 1-6, 6-4). Thiem, novè del rànquing de l'ATP, juga el torneig londinenc per la baixa per lesió de Rafael Nadal, el vuitè. Amb els 200 punts que ha sumat amb aquest triomf, el jove de 23 anys prendrà al de Manacor aquest lloc de la classificació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut