Andy Murray
Andy Murray reacciona al final del partit, en saber-se campió de la Copa Masters (Reuters)
Tenis

Murray guanya el Masters en la final contra Djokovic (6-3 i 6-4) i acaba la temporada com a número u de l'ATP

L'escocès ha dominat en tot moment un partit històric, en el qual per primera vegada s'ha decidit qui és el millor tenista de l'any en l'última final i entre els dos primers classificats

Actualitzat

Andy Murray ha tancat la temporada com a número u del món en guanyar per primera vegada la Copa Masters derrotant Novak Djokovic en la final per 6-3 i 6-4.

Amb el públic del palau O2 de Londres lliurat al doble campió olímpic, l'escocès s'ha imposat en 1 hora i 42 minuts en un partit històric, en el qual per primera vegada els dos primers jugadors del món lluitaven en l'últim partit de l'any per acabar-lo al capdamunt de la classificació ATP.

Gairebé sense notar l'esforç de les tres hores i 38 minuts de la semifinal contra el canadenc Milos Raonic, ni les nou hores i 57 minuts acumulades en la primera fase —gairebé tres hores i mitja més que el seu rival—, Murray ha dominat el partit per guanyar el novè títol aquesta temporada, el cinquè consecutiu, i el 44è de la seva carrera.

Murray surt de l'O2 amb un xec d'1,13 milions de dòlars i amb 12.410 punts en la classificació mundial, 630 d'avantatge sobre Djokovic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut