Espanyol

Gerard Moreno torna a la convocatòria de l'Espanyol per al partit contra el Málaga

Rubén Duarte també es reincorpora a la llista, mentre que les baixes són Montañés i Raillo

Actualitzat

El RCD Espanyol ha anunciat la llista de jugadors que Sergio González ha convocat per rebre el Màlaga CF aquest dissabte (20.30). La principal novetat és Gerard Moreno, que torna a l'equip després d'un mes i mig de baixa per un trencament al recte femoral de la cama esquerra. Rubén Duarte també torna a la convocatòria. Les baixes pel que fa a l'última jornada de lliga són Montañés i Raillo.

La llista completa de divuit jugadors està formada per Bardi, Duarte, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Roco, Gerard, Salva Sevilla, Burgui, Abraham, Diop, Pau López, Javi López, Hernán Pérez, Fuentes, Caicedo, Álvaro, Asensio i Mamadou.

Sergio: "Estem en deute amb l'afició"

L'entrenador blanc-i-blau també ha fet la roda de premsa prèvia al partit, després de l'últim entrenament. Sergio ha dit que l'equip està "en deute amb l'afició" després dels últims resultats i ha assegurat que el partit contra el Màlaga "és una oportunitat per enganxar la gent".

El tècnic creu que l'últim partit a San Mamés, abans de l'aturada, és la referència. "Contra l'Athletic l'equip va competir. És el camí a seguir i per això ens hauria agradat que no hi hagués hagut aturada de lliga", ha confessat. El grup ha afinat el seu futbol i està, segons l'entrenador, "preparat per fer un bon partit".

Sergio González és conscient que l'Espanyol ha de ser més constant en el joc. "En aquest primer tram vam demostrar ser irregulars i cal revertir-ho", ha dit. Per aconseguir-ho, el preparador espera comptar amb el suport de la grada: "No estem per demanar, però m'agradaria que no hi hagués judicis abans del minut noranta."

La prioritat de l'equip és defensar amb solidesa. "No rebre gols és la primera premissa", ha explicat. L'entrenador opina que la recepta per ser més forts al darrere és comptar amb més possessió: "Si tens personalitat i tens molt la pilota, t'ataquen menys. Aquí és on fallem".

Respecte al Màlaga, Sergio González ha lloat la qualitat del contrari, del qual ha assegurat que es mereix "més punts". "No hauria d'haver perdut contra l'Sporting i el Betis. Fa pocs gols i en rep també pocs. Són un bon equip i nosaltres hem de demostrar que també ho som", ha dit.

L'entrenador, d'altra banda, ha valorat el retorn del davanter Gerard Moreno: "Està per competir, però cal veure quants minuts pot jugar. Potser no està per a un partit sencer o mitja part." En aquest sentit, tot apunta que Caicedo serà l'únic punta. "Ve en una ratxa molt bona i això l'anima. Tant de bo segueixi amb aquest idil·li. Hauria de ser el líder. És un referent i espero que segueixi sent-ho. Hi ha jugadors que han fet un pas endavant," ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut