Gerard Farrés es va lesionar durant l'Hellas Ral·li (Reuters)
Motociclisme

Gerard Farrés es fractura la ròtula del genoll esquerre i estarà entre sis i vuit setmanes de baixa

El pilot català es va lesionar durant el passat Hellas Ral·li i es perdrà la pròxima edició de la Baja Aragón

Actualitzat

El pilot català Gerard Farrés pateix una fractura de la ròtula del genoll esquerre, que es va fer durant el Ral·li de Grècia, i estarà de baixa entre sis i vuit setmanes, segons ha informat el seu equip, l'Himoinsa Racing.
    
Sobre la seva lesió, Farrés es manté positiu: "Vaig caure en la quarta etapa del Ral·li de Grècia i, al distreure'm col·locant la motxilla que portem amb l'aigua, em vaig colpejar el genoll, però no li vaig donar importància i vaig poder continuar la resta de la carrera sota la supervisió dels metges. Ara, després d'una setmana de descans a casa, he tornat a entrenar-me i encara sento dolor", relata.
  
"En anar al metge i fer-me una ressonància magnètica em diuen que m'he fracturat la ròtula esquerra. La veritat és que després de tantes caigudes i lesions, estem acostumats al dolor i no em cridava l'atenció, però no m'esperava que fos tan greu", afegeix.
   
Sobre el temps de recuperació i les cites que es perdrà, Farrés ha expressat que li "fot molt no poder córrer la Baja Aragón", i també haver-se perdut el Nacional de Cros Country a l'Alcora (Castelló). "La part positiva és que no m'afectarà per al Dakar i que tinc temps de recuperar-me bé i de tornar a treballar al màxim", ha conclòs.

Anar al contingut