Un dels cops de Leigh Halfpenny. (Foto: Reuters)
Rugbi

Gal·les s'imposa a Escòcia a Murrayfield (18-28) i manté les opcions en el Sis Nacions

La selecció gal·lesa manté vives les poques opcions que té de guanyar el torneig de les Sis Nacions de rugbi gràcies a una victòria a domicili contra Escòcia que ha estat marcada per un nou rècord de cops de càstig. Entre els dos equips n'han marcat 13. Irlanda i França han empatat (13-13) a Dublín.

Actualitzat
La selecció gal·lesa manté vives les poques opcions que té de guanyar el torneig de les Sis Nacions de rugbi gràcies a una victòria a domicili contra Escòcia que ha estat marcada pels cops de càstig.

Al llarg del partit s'han convertit 13 dels 28 cops assenyalats, una estadística que suposa un nou rècord de la competició (fins ara estava en 11 transformacions). El gal·lès Leigh Halfpenny n'ha anotat set i l'escocès Greg Laidlaw, sis. L'únic assaig del partit ha estat obra de Richard Hibbard, per a l'equip del Drac.

Els guanyadors del Grand Slam de l'any passat s'ho jugarien tot la setmana que ve a Cardiff contra Anglaterra, amb la qual empaten ara a sis punts. Per mantenir aquesta esperança, els de la Rosa haurien de perdre aquest diumenge a casa contra Itàlia, cosa molt poc probable.

En l'altre partit de la jornada, Irlanda i França han empatat 13-13 a Dublín, en un xoc de moltes expectatives per als locals, però que el francesos, capficats per evitar la cullera de plata, han complicat. L'afició del trèbol s'ha acomiadat de dos dels seus emblemes, Ronan O'Gara i Brian O'Discoll, que es retiraran de la selecció quan acabi la temporada.
Anar al contingut