Tenis

Ferrer resol per la via ràpida el seu debut a Roland Garros contra Nieminen

David Ferrer i Rubén Ramírez Hidalgo han començat amb bon peu a Roland Garros, segon Grand Slam de la temporada, que ha començat aquest diumenge a París, i s'han classificat per a la segona ronda després de desfer-se del finlandès Jarkko Nieminen i del croat Marin Cilic, respectivament. Ferrer, setè cap de sèrie, ha estat el primer favorit a saltar a la terra batuda parisenca en el torneig i ho ha fet per resoldre per la via ràpida el seu compromís davant de Nieminen, que només ha pogut sumar set jocs (6-3, 6-3, 6-1). Ramírez-Hidalgo, per la seva banda, ha donat la sorpresa en eliminar el croat Marin Cilic, dinovè cap de sèrie.

Actualitzat
En el seu tercer enfrontament directe de l'any (una victòria per a cadascun fins avui), el tenista de Xàbia ha necessitat menys d'una hora i mitja per aconseguir passar de ronda. Els dos primers sets han estat gairebé un calc de mitja hora de durada. En el primer, Ferrer ha trencat el servei del seu rival en el quart joc mentre que en el segon, n'ha aconseguit dos. El finlandès, impotent davant del joc molt superior del seu rival, no ha oposat resistència en el tercer set, que ha durat 22 minuts. Després d'aquest plàcid debut, Ferrer s'enfrontarà en segona ronda al francès Julian Benneteau o al portuguès Rui Machado.

Per la seva banda, Rubén Ramírez Hidalgo, campió júnior el 2005, ha protagonitzat la primera gran sorpresa del torneig en eliminar Marin Cilic, dinovè cap de sèrie (7-6, 6-4, 6-4). El croat, amb 67 errors no forçats, ha caigut davant la fortalesa de l'espanyol, que ha controlat bé el potent servei del seu rival. Ara, Ramírez Hidalgo s'enfrontarà en segona ronda al català Albert Montañés, que ha eliminat el francès Marc Gicquel -en competició després de la retirada de l'australià Lleyton Hewitt- per 6-4, 6-4 i 6-2.

Guillermo García López també continua endavant al torneig en desfer-se del nord-americà Robert Kendrick (6-1, 7-5, 4-6 i 6-3) mentre que en categoria femenina, l'australiana Samantha Stosur, finalista a Roland Garros el 2010, ha començat el torneig sense problemes, amb una victòria incontestable davant de la txeca Iveta Benesova (6-2, 6-3). Maria José Martínez ha derrotat Sahar Peer 7-6 i 6-1 i també ha accedit a la segona ronda de Roland Garros.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut