Lliga de Campions

Eusebio Di Francesco: "Estem feliços per enfrontar-nos al Barça"

El tècnic de la Roma assegura en roda de premsa que afronten l'eliminatòria de quarts de final de la Champions amb humilitat i sabent que jugaran contra el millor equip del món

Actualitzat

El tècnic de la Roma, Eusebio Di Francesco, ha assegurat, en la roda de premsa prèvia al partit de lliga italiana contra el Crotone, que el seu equip "està feliç per enfrontar-se al FC Barcelona" en els quarts de final de la Lliga de Campions, després del sorteig que es va fer ahir a Nyon.

"Nosaltres vivim el sorteig amb un somriure, perquè estar en quarts de final és una raó de gran orgull i satisfacció. Encarem l'eliminatòria sabent que ens enfrontem, potser, al millor equip del món i al millor jugador del món, Messi".

Di Francesco ha demanat als seus jugadors que afrontin l'eliminatòria contra el Barça amb "entusiasme i orgull" i ha recordat que en els quarts de final és normal que hi hagi duels "amb un equip fort".  

"Nosaltres estem feliços per enfrontar-nos al Barcelona, ​​amb molta humilitat. Però encara no hem de pensar en aquest partit, tot i que és normal que se'n parli."

La Roma va arribar als quarts de final de la Lliga de Campions després de passar com a primer classificat del grup C, al davant del Chelsea, i després d'eliminar l'Atlètic de Madrid, i en els vuitens de final va eliminar el Xakhtar Donetsk ucraïnès.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut