Esperanza Aguirre ha criticat les sancions per la xiulada a l'himne espanyol (EFE)
Futbol

Esperanza Aguirre: "Les sancions per la xiulada a l'himne són risibles"

La presidenta del PP de Madrid insisteix que els xiulets a l'himne espanyol durant la final de la Copa del Rei són intolerables i reitera que el partit s'hauria d'haver suspès i disputat a porta tancada

Actualitzat
La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha qualificat de "sancions risibles" les imposades per les xiulades a l'himne espanyol en la final de la Copa del Rei que va enfrontar el FC Barcelona i l'Athletic de Bilbao al Camp Nou.
 
"És absolutament intolerable. En cap país occidental es pot consentir el que ha passat", ha declarat Aguirre, que ha reiterat el que ja va expressar en la final d'anys enrere, a València, quan va defensar que si hi havia xiulada a l'himne o al cap de l'Estat caldria suspendre el partit i disputar-lo a porta tancada. "Em semblen unes sancions risibles, però possiblement el legislador no estava pensant que pogués passar això", ha assenyalat.
 
La Comissió Antiviolència ha acordat una sèrie de sancions econòmiques als implicats a la final de la Copa del Rei. D'aquesta manera se sanciona amb 123.000 euros la Federació Espanyola de Futbol, amb 66.000 euros el FC Barcelona i amb 18.000 euros l'Athletic de Bilbao. També s'han proposat sancions de 100.000 euros a Catalunya Acció i 70.000 a altres plataformes sobiranistes catalanes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut