La selecció espanyola femenina de waterpolo (Twitter)
Waterpolo

Espanya es classifica per als quarts de final del preolímpic amb un triomf sobre el Canadà (10-6)

La selecció que entrena Miki Oca ha patit durant la primera part, però en la segona ha superat les rivals per sumar la victòria que necessitava en la lluita per aconseguir una plaça als Jocs de Rio

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha superat la del Canadà per 10 a 6 en l'últim partit de la primera fase del preolímpic. Amb aquest resultat s'ha assegurat el tercer lloc del seu grup, classificant-se per quarts de final. El seu rival serà la segona de l'altra grup, Holanda. El matx ha estat molt complicat per les nadadores de Miki Oca, que han arribat al descans al darrere en el marcador.

Les canadenques, liderades per Monica Eggens, han arribat a tenir un màxim avantatge de tres gols, 2 a 5, que Roser Tarragó ha reduït a dos al final del segon quart. En el tercer quart ha aparegut Jennifer Pareja per empatar el duel amb dos gols seguits. Judith Forca ha avançat les espanyoles amb un altre gol, i un robatori seu ha donat l'ocasió a Anni Espar d'ampliar el marge del seu equip. Aquest parcial de 4 a 0 ha estat clau en el desenllaç del partit.

En el grup d'Espanya, el primer lloc se l'han adjudicat els Estats Units; el segon, Grècia, i el quart, el Canadà. A l'altre grup, Itàlia ha acabat primera.