Espanya desfà l'empat en el segon lloc del seu grup derrotant Ucraïna 1 a 0 en la classificació per a l'Eurocopa 2016

La selecció espanyola ha guanyat Ucraïna (1-0), equip amb el qual estava empatada a punts en el segon lloc del Grup C de la classificació per a l'Eurocopa del 2016. Jordi Alba ha deixat el partit lesionat

Espanya ha obtingut al Sánchez Pizjuán de Sevilla, un dels seus estadis talismà, una important victòria davant Ucraïna (1-0). "La Roja" és segona del grup C de la fase de classificació de l'Eurocopa del 2016, darrera d'una Eslovàquia que ha guanyat 3 a 0 Luxemburg. Després d'aquest resultat, l'equip espanyol ha aconseguit 3 punts d'avantatge respecte a Ucraïna. Es classifiquen de forma directe els dos primers, mentre que el tercer podria anar a una repesca.

Els de Vicente del Bosque, amb 4 blaugranes en l'onze titular (Piqué, Alba, Busquets i Iniesta) han començat gaudint de la possessió de la pilota davant un rival tancat al seu camp, però sense ocasions clares. Els ucraïnesos han començat a acostar-se a la porteria de Casillas. En el minut 26, un xut de Rotan ha sortit fora per poc. Només 2 minuts més tard, Morata els ha fet repensar-s'ho i ha aconseguit el gol d'Espanya aprofitant una passada en profunditat de Koke en una jugada que ha començat Iniesta. En el minut 42, Sergio Ramos ha rematat de cap al travesser.

Ucraïna ha buscat el gol en el començament de la segona part davant d'una Espanya desapareguda del mig camp en endavant. Casillas ha hagut d'intervenir en una centrada xut de Rotan als 6 minuts de la represa. En el minut 56, el porter espanyol li ha regalat la pilota al mateix Rotan, però l'ucraïnès li ha tornat el favor amb un xut molt centrat.

Jordi Alba ha patit una lesió muscular a la cuixa dreta en el minut 76, quan buscava espai per fer la centrada. El lateral ha estat substituït poc minuts després que Iniesta deixés el seu lloc en el camp a Cazorla i que Pedro entrés en el partit donant el relleu a Morata. Alba ha deixat la concentració per ser examinat dissabte pels metges del F. C. Barcelona. Amb els ucraïnesos pressionant cada vegada més, Piatov ha desviat amb la punta dels dits un xut de Cazorla a 3 minuts del final.