Espanya derrota França i disputarà la final del Mundial sub-20 femení (1-0)

Un solitari gol de la blaugrana Patri Guijarro en el minut 51 ha donat un triomf per la mínima a les espanyoles, que s'enfrontaran pel títol mundial amb el Japó, botxí d'Anglaterra

La selecció espanyola femenina de futbol ha fet història i s'ha classificat per primera vegada per a la final del Mundial sub-20 després d'imposar-se en la segona semifinal a França per un a zero. Un solitari gol de la blaugrana Patri Guijarro en el minut 51 ha donat un triomf per la mínima a les espanyoles, que s'enfrontaran pel títol mundial amb el Japó, botxí d'Anglaterra (2-0).

Espanya, que ha acabat amb deu per l'expulsió d'Aitna Bonmatí, que no ha pogut evitar les llàgrimes per perdre's la final, ha hagut de patir en el tram final. La portera Cat Coll ha estat fonamental aturant un penal a la jugadora del PSG Marie-Antoinette Katoto que hauria pogut forçar la pròrroga.

Les jugadores de Pedro López, amb set futbolistes catalanes a les seves files, es retrobaran amb el Japó, un rival a qui ja van derrotar en la primera fase del campionat mundial per 1 a 0.