Tenis

Es presenta la 62a edició del Trofeu Comte de Godó amb Rafa Nadal com a principal favorit

Aquest migdia s'ha presentat al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona la 62a edició del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó, que tindrà lloc entre el 19 i el 27 d'abril al Reial Club de Tenis de Barcelona. El número 1 del món, Rafa Nadal, ja ha confirmat la seva assistència en aquest torneig, que ha guanyat en vuit ocasions.

Actualitzat

Aquest migdia s'ha presentat al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona la 62ena edició del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Compte de Godó, que tindrà lloc entre el 19 i el 27 d'abril al Reial Club de Tenis de Barcelona. El número 1 del món, Rafa Nadal, ja ha confirmat la seva assistència en aquest torneig, que ha guanyat en vuit ocasions.

Nadal és el gran dominador d'aquest torneig en els últims anys. Tot i això no ho tindrà fàcil. Per la pista central, també passaran tenistes de la talla de David Ferrer, així com el francès Richard Gasquet o el japonès Kei Nishikori. Segons el director del torneig, Albert Costa, la presència del número 1 del món dóna valor afegit al Godó i veu Nadal com a principal favorit de la competició.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut