Chen Yansheng va presentar l'Espanyol que vol per al futur a la junta d'accionistes
Imatge d'arxiu de Chen Yansheng a la Junta d'Accionistes
Espanyol

Es compleix un any de l'arribada de Chen Yansheng a l'Espanyol

El 2 de novembre de 2015, Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal van acordar la venda de gran part del seu paquet accionarial a l'empresari xinès

Marc BéjarActualitzat

Aquest dimecres fa un any que la vida de l'Espanyol va fer un gir amb l'arribada de Chen Yansheng al club perico. L'entitat, que es trobava immersa en una crisi econòmica que n'amenaçava l'estabilitat, veu ara amb esperança el futur després de la inversió de l'empresari xinès. En aquests primers 12 mesos, el multimilionari asiàtic ha aportat més de 150 milions d'euros, quantitat que ha permès reduir el deute que ofegava el club, deixant-la en menys de 100 milions.

El 2 de novembre de 2015, la Borsa de Valors de Shenzhen oficialitzava la compra de l'Espanyol per part de Rastar Group, empresa de Chen Yansheng. Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal li van vendre gran part del seu paquet accionarial, fins que, al gener, Mr. Chen es va convertir en propietari i president espanyolista. Amb el seu desembarcament a Cornellà-el Prat, l'equip ha pogut reforçar-se amb fitxatges de nivell, amb la despesa més alta en el mercat dels darrers anys. Una situació que ha omplert d'optimisme l'afició blanc-i-blava.

 

Anar al contingut