Futbol

Els suplents de la selecció espanyola s'enfronten avui a l'Aràbia Saudita amb la classificació a la butxaca

Amb la classificació a la butxaca, Espanya s'enfronta aquesta tarda a l'Aràbia Saudita. És per això que Luis Aragonés farà jugar alguns dels homes que encara no ho han fet en aquest Mundial. Cañizares ocuparà la porteria i el blaugrana Iniesta, molt possiblement, debutarà amb la selecció espanyola en partit oficial. En l'equip d'aquesta tarda també està previst que hi jugui el català Cesc Fàbregas. Els espanyols, virtualment primers de grup, esperen rival a vuitens, que serà França, Suïssa o Corea del Sud. En cas que es classifiquin per a quarts, el rival serà Brasil.

Actualitzat

Luis Aragonés, tècnic de la selecció espanyola, va assajar ahir a l'estadi Fritz Walter de Kaiserslautern amb l'inèdit onze que alinearà avui davant Aràbia Saudita, en el partit corresponent a la tercera jornada del grup H. Després de la confirmació de Cañizares com a porter, en detriment de Reina, la selecció espanyola sortirà al camp amb un onze format per Míchel Salgado, Juanito, Marchena, Antonio López, Cesc, Albelda, Iniesta, Joaquín, Raúl i Reyes.

Un cop assegurada la classificació per als vuitens de final, després de les victòries sobre Ucraïna i Tunísia, el tècnic madrileny ha decidir donar minuts als jugadors que encara no n'han tingut aquest Mundial. I és que Luis Aragonés ha alineat el mateix onze en els dos partits previs.

Anar al contingut