Jocs Olímpics d'Hivern

Els sis participants catalans en els Jocs Olímpics d'hivern, a punt de marxar a Vancouver

Els sis participants catalans en els Jocs Olímpics d'hivern (Queralt Castellet, Rubén Vergés, Ander Mirambell, Ferran Terra, Laura Orgué i Vicenç Vilarrubla) ja estan a punt de marxar cap a Vancouver. N'hi ha tres que debuten i, curiosament, la més experimentada, amb només 20 anys, és Queralt Castellet, que participa en "snowboard" i serà la banderera de l'equip espanyol.

Actualitzat
Queralt Castellet, en acció. La sabadellenca de 20 anys, una "top-ten" de l'snow, centra la gran esperança de medalla catalana. En "half pipe", també hi participarà el jove Rubén Vergés. Els Jocs de Vancuver seran els primers de l'"skeleton" i, per tant, els primers del barceloní, establert a Terrassa, Ander Mirambell.

Ferran Terra, d'Escadarcs, la Cerdanya, és el dominador de l'esquí estatal, però toca de peus a terra davant la seva estrena olímpica.

La igualadina Laura Orgué arriba als Jocs d'hivern com l'actual subcampiona d'Europa de 10 quilòmetres d'esquí de fons.
 
Completa la llista de sis l'esquiador de fons alturgellenc Vicenç Vilarrubla. Una llista de la qual ha quedat finalment fora Jordi Font, quart als Jocs de Torí en "bordercross", i que en els últims temps no estava aconseguint gaires bons resultats.
Anar al contingut