Ricky Rubio, en una imatge recent (EFE)
Bàsquet

Els Minnesota Timberwolves guanyen el Sacramento (88-102) i mantenen opcions remotes de "play-off"

Ricky Rubio frega el seu tercer doble doble consecutiu per a un equip que no renuncia al vuitè lloc. Stephen Curry obté el seu pitjor registre de triples en un partit

Actualitzat

Els Minnesota Timberwolves s'han imposat a la pista dels Sacramento Kings (88-102), un rival directe en la lluita per la vuitena i última plaça per al "play-off" de la Conferència Oest.

Karl-Anthony Towns, amb 29 punts i 13 rebots, ha estat el jugador més important dels Wolves, però també Andrew Wiggins (27 punts) i Ricky Rubio, amb 9 punts i 11 assistències, s'han deixat notar davant uns Kings que troben a faltar DaMarcus Cousins, traspassat recentment als Pelicans. El base maresmenc, que ha estat a punt d'aconseguir el seu tercer doble doble consecutiu, també ha capturat 5 rebots i ha mantingut en tot moment el control del joc.

Amb aquest triomf, l'equip de Minnesota continua viu en la lluita pel vuitè lloc de la Conferència gràcies als seus 24 triomfs per 36 derrotes. La cobejada posició l'ocupen ara els Denver Nuggets (26-33), però els Kings (25-35) i els Trail Blazers (24-34) també aspiren a desbancar-los.

El pitjor Curry de 3

Stephen Curry ha demostrat que també pot fallar, errant els 11 llançaments de triples que ha intentat en el triomf dels Golden State Warriors sobre els Philadelphia Sixers (108-119). És el pitjor registre de 3 del base dels Warriors, que, amb tot, ha anotat 19 punts. Els campions de conferència, però, s'han salvat gràcies a la notable actuació de Kevin Durant, autor de 27 punts.

 

Anar al contingut