Marc Gasol es treu la samarreta en un gest de ràbia (EFE)
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies reaccionen i recuperen el segon lloc a la Conferència Oest

L'equip de Marc Gasol ha tallat una ratxa negativa de tres derrotes amb un còmode triomf sobre els Sacramento Kings (97-83)

Actualitzat

Després de tres derrotes consecutives, els Memphis Grizzlies han tornat al camí de la victòria en desfer-se dels Sacramento Kings (97-83). És un triomf lògic i que no tindria gaire història si no fos perquè ha servit per tallar una ratxa negativa de l'equip de Marc Gasol.

El pivot santboià no ha estat el referent ofensiu de l'equip aquesta vegada, anotant 8 punts. Però sí que s'ha fet notar sota els taulers, on ha capturat 11 rebots, i en el repartiment de joc, amb 6 assistències. Els seus companys Mike Conley (18 punts) i Jeff Green (16) han estat els més encertats de cara a la cistella.

Aquest triomf permet als de Tennessee recuperar el segon lloc a la Conferència Oest, gràcies a la derrota dels Houston Rockets a Toronto (99-96), sepultats pels 42 punts de DeMar DeRozan, nou rècord d'anotació personal.

La jornada ha servit perquè els Portland Trail Blazers certifiquessin la seva classificació per als "play-offs" amb una brillant victòria sobre els Phoenix Suns (109-86).

Els resultats de la jornada:

Charlotte Hornets - Boston Celtics               104 - 116

Philadelphia  Sixers - Los Angeles Lakers   111 - 113

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks                101 - 88

Toronto Raptors - Houston Rockets               99 - 96

Memphis Grizzlies - Sacramento Kings          97 - 83

Minnesota Timberwolves - Utah Jazz             84 - 104

Portland Trail Blazers - Phoenix Suns          109 - 86

Anar al contingut