Magic Johnson, en una imatge d'arxiu (@Lakers)
NBA

Els Lakers nomenen el llegendari Earvin "Magic" Johnson nou president d'operacions

El mític exjugador dels Lakers serà el responsable de la presa de decisions en la parcel·la esportiva amb l'objectiu de capgirar el rumb de la franquícia californiana

Actualitzat

Los Angeles Lakers han anunciat aquest dimarts que Earvin "Magic" Johnson serà el nou president d'operacions de la franquícia californiana. El mític exjugador dels Lakers serà el responsable de la presa de decisions en la parcel·la esportiva amb l'objectiu de capgirar el rumb de l'equip. Aquesta decisió presa per Jeanie Buss ha provocat que Mitch Kupchak sigui rellevat del càrrec de General Manager, igual que Jim Buss, que deixarà de ser vicepresident d'operacions de bàsquet.

"Avui ha pres una de les decisions que crec que retornaran als Lakers als llocs de dalt", ha anunciat Jeanie Buss. "Earvin Johnson estarà al càrrec de totes les nostres operacions de bàsquet i ara queda trobar un General Manager que treballi al costat seu i l'entrenador, Luke Walton". Algunes hipòtesis ja apunten a Kobe Bryant, sobre qui el propi Magic va opinar que vol que "formi part d'això".

Per la seva banda, Magic Johnson ha afirmat que és "un somni tornar als Lakers com a president d'operacions de bàsquet i treballar amb Jeanie Buss i la família Buss" i que farà "tot el possible per construir una franquícia guanyadora dins i fora de la pista ".

El llegendari base es va mostrar molt il·lusionat i positiu en aquesta nova etapa: "Sóc un 'Laker' des de 1979 i estic enamorat d'aquesta organització. Tenim un gran entrenador com Luke Walton, i jugadors joves i molt bons, de manera que treballarem incansablement per tornar als nostres Lakers al campionat de la NBA", ha afirmat.

Anar al contingut