Kevin McHale demana explicacions (Reuters)
Kevin McHale demana explicacions (Reuters)
Bàsquet

Els Houston Rockets fan fora l'entrenador Kevin McHale

L'equip texà ha començat la temporada amb mal peu, guanyant només quatre dels 11 primers partits, després d'arribar el curs passat a la final de la Conferència Oest

Pau RodríguezActualitzat

Els Houston Rockets han anunciat aquest dimecres l'acomiadament de l'entrenador Kevin McHale. L'equip texà, un dels millors de l'NBA pel que fa a qualitat de la plantilla, ha començat amb mal peu la temporada, guanyant només quatre dels 11 primers partits. El fins ara tècnic assistent, J. B. Bickerstaff -fill de l'exentrenador dels Lakers Bernie Bickerstaff- passa a ser el màxim responsable de la banqueta.

Els Rockets van renovar ara fa gairebé un any el contracte de McHale fins al 2018. Sota la seva direcció, l'equip texà s'ha classificat les tres últimes temporades pels "play-offs" i el curs passat va arribar a la final de la Conferència Oest, on va perdre contra els Golden State Warriors, que després es proclamarien campions de l'NBA.

McHale, que va agafar les regnes dels Rockets l'any 2011, els ha dirigit en 323 partits, dels quals n'ha guanyat 193 i n'ha perdut 130. Amb el 59,8% de victòries, l'exjugador dels Celtics deixa la franquícia texana sent l'entrenador amb millor percentatge guanyador en la història del club.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut