Marc Soler debutarà en un Campionat del Món de ciclisme
Ciclisme

Els ciclistes catalans Marc Soler i Antonio Pedrero han estat seleccionats per disputar la Vuelta amb l'equip Movistar

L'esquadra telefònica afrontarà la 72 edició amb un equip format per Jorge Arcas, Carlos Betancur, Richard Carapaz, Rubén Fernández, Dani Moreno, Nelson Oliveira, Antonio Pedrero, José Joaquín Rojas i Marc Soler

Actualitzat

L'equip Movistar, amb Marc Soler i Rubén Fernández com a bases per a la general, seran l'aposta del Movistar per a la Vuelta a Espanya que comença dissabte a Nimes (França). L'aposta per la joventut intentarà fer oblidar les absències d'Alejandro Valverde i Nairo Quintana.

L'esquadra telefònica afrontarà la 72 edició amb una esquadra formada per Jorge Arcas, Carlos Betancur, Richard Carapaz, Rubén Fernández, Dani Moreno, Nelson Oliveira, Antonio Pedrero, José Joaquín Rojas i Marc Soler. Joventut, però no exempta d'un toc de veterania per a tots els terrenys, com ho demostra la presència del madrileny Dani Moreno per a la muntanya o del murcià José Joaquín Rojas per a les etapes planes i, fins i tot, les arribades a l'esprint.

Els tècnics del Movistar, amb Valverde convalescent de la greu lesió de genoll que va patir al Tour i el colombià Nairo Quintana recuperant-se del desgast d'haver fet el Giro i el Tour, se la jugaran amb els seus corredors de futur, que hauran d'assumir els galons de l'equip.

Les mirades estaran centrades en el català Marc Soler, de 23 anys, guanyador del Tour de l'Avenir 2015. Un corredor que ja sap el que és pujar al podi d'una carrera Pro Tour, ja que va ser tercer en la Volta a Catalunya. Precisament un paisà de Valverde, Rubén Fernández, també està cridat per a la seva confirmació. Té 26 anys i el 2016 va lluir un dia el mallot vermell de líder. Aquest any va ser preseleccionat per al Tour de França, però finalment no hi va anar.

L'expedició de Movistar Team arribarà dimecres al sud de França per preparar una contrarrellotge de 13,7 quilòmetres que obrirà la prova.

Anar al contingut