Pau Gasol protegeix la pilota davant Mozgov i LeBron James. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Chicago Bulls perden a Cleveland (108-94) i els Grizzlies cedeixen davant els Mavericks (95-103)

Tant Pau com Marc Gasol han saldat amb derrota l'última jornada abans del tancament del termini per votar els participants de l'All-Star Game. Tots dos, però, semblen tenir-hi un lloc.

Actualitzat

El termini per votar jugadors per a l'All-Star de l'NBA s'ha tancat oficialment aquesta matinada i aquest dimecres se sabran els jugadors escollits. Els germans Gasol, que en l'últim recompte previ figuraven com a titulars en el partit de les estrelles, esperen que no s'hagi tingut gaire en compte en les votacions finals l'última jornada, jugada unes hores abans del tancament. I és que tant l'un com l'altre l'han saldat amb una actuació correcta però amb derrota.

Els Chicago Bulls han caigut a la pista dels Cleveland Cavaliers (108-94), on s'han trobat amb un LeBron James plenament recuperat (26 punts). Pau Gasol ha anotat un doble-doble justet (11 punts i 11 rebots) , el 24è de la temporada, que no ha impedit la derrota d'uns Bulls que sempre han anat a remolc.

En el duel pel títol de la Divisió Sud-oest, els Memphis Grizzlies han caigut derrotats a casa davant els Dallas Mavericks (95-103) en els minuts finals, en què els texans no han fallat res. Marc Gasol ha anotat 20 punts que en aquesta ocasió no han servit pel triomf. Monta Ellis (26 punts i 7 assistències) i Dirk Nowitzki (21 punts), que ha agafat la responsabilitat en el tram final, han sigut els botxins d'uns Grizzlies que encara lideren la seva divisió però veuen com els millors equips de la Conferència Oest, Golden State Warriors i Portland Trail Blazers, se'ls escapen després de guanyar els seus partits.

Els Knicks també saben guanyar

La sorpresa de la nit ha estat la victòria dels New York Knicks, a casa seva davant els Pelicans (99-92) que trenca una ratxa de 16 derrotes seguides. Carmelo Anthony (24 punts) ha estat el màxim anotador dels Knicks, que han sorprès en fer jugar com a escorta el base reserva, Langston Galloway (21 punts). José Manuel Calderón, el base titular, ha fet números més discrets (5 punts i una sola assistència) però ha estat decisiu en anotar a falta de 32 segons el triple que ha garantit la victòria a l'equip novaiorquès. La primera en disset partits, que es diu aviat.

Els resultats de la jornada:

Phoenix Suns ¿ Los Angeles Lakers  115-100

Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls  108-94

Portland Trail Blazers - Sacramento Kings  98-94

Milwaukee Bucks - Toronto Raptors  89-92

New York Knicks ¿ New Orleans Pelicans   99-92

Houston Rockets - Indiana Pacers  110-98

Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks  95-103

Atlanta Hawks ¿ Detroit Pistons  93-82

Charlotte Hornets - Minnesota Timberwolves  105-80

Washington Wizards - Philadelphie Sixers  111-76

Golden State Warriors ¿ Denver Nuggets  122-79

Los Angeles Clippers - Boston Celtics  102-93

Anar al contingut