Tom Thibodeau feia cinc temporades que entrenava els Chicago Bulls (Reuters)
Tom Thibodeau feia cinc temporades que entrenava els Chicago Bulls (Reuters)
NBA

Els Chicago Bulls acomiaden el seu entrenador, Tom Thibodeau

Gar Forman, el director general, ha anunciat avui, dijous, que Thibodeau no continuarà com a tècnic dels Bulls després de cinc temporades al capdavant de l'equip d'Illinois

Àlex ÀvilaActualitzat

Els Chicago Bulls de Pau Gasol han acomiadat el seu entrenador Tom Thibodeau, després de cinc temporades al càrrec de l'equip d'Illinios. El General Manager Gar Forman ha anunciat aquest dijous que el tècnic de Connecticut no continuarà la propera temporada. Thibodeau va fitxar pels Bulls el 2010-11 i marxa després d'uns bons resultats durant la temporada regular però amb una mala actuació als "play-off", la part més important i on es mostra quin és el millor equip de l'NBA.

La destitució s'ha produït després de caure a la segona ronda dels "play-off" contra els Cleveland Cavaliers. Els Bulls no van estar a l'alçada i no van poder fer res per frenar el conjunt liderat per LeBron James. El desig dels Bulls per tornar a regnar a la millor lliga del món de bàsquet ha provocat l'acomiadament de Thibodeau. "Per assegurar que els Chicago Bulls puguin seguir creixent i tenint èxit he decidit que un canvi en la posició de l'entrenador és necessari", ha afirmat Jerry Reinsdorf, propietari de la franquícia.

 

Anar al contingut