LeBron James
LeBron James lidera uns Cavaliers imparables als play-offs de l'NBA (Reuters)

Els Cavaliers sotmeten els Celtics a una humiliació de rècord i acumulen tretze triomfs seguits en els play-offs (86-130)

LeBron James va tornar a ser el líder, amb 33 punts, contra uns Celtics que no van saber competir i que van perdre Isaiah Thomas per lesió

No hi ha qui aturi els Cavaliers. La nit de divendres van fer una nova demostració de poder i van apallissar els Celtics a la seva pista per 86-130 en el segon partit de la final de la Conferència Est de l'NBA. L'equip de Cleveland domina la sèrie per 2-0 i encara no ha perdut cap partit des que van començar els play-offs: porta 13 triomfs seguits.

LeBron James va tornar a ser el líder dels Cavs, amb 33 punts i set assistències, en un matx que ja va semblar decidit en el primer quart (18-32) i que va arribar al descans amb un resultat escandalós: 31-72. Aquests 41 punts d'avantatge són un nou rècord en una primera part als play-offs, i també la diferència més gran que ha aconseguit mai un equip visitant.

Kyrie Irving va aportar 23 punts, Kevin Love va aconseguir un doble doble de 21 punts i 12 rebots, i el veterà aler Richard Jefferson va arribar als 10 punts.

Els Celtics van trobar el seu millor home en un suplent, Jaylen Brown (19). Cap titular va fer una actuació rellevant, i Isaiah Thomas no va poder jugar la segona part per una lesió al maluc dret.

El tercer partit portarà la final oriental a Cleveland aquest dilluns.