Atletisme

Els atletes del Barça guanyen 3 proves el primer dia del Campionat d'Espanya d'atletisme

La primera jornada dels Campionats d'Espanya d'atletisme en pista coberta, que celebren les noces d'argent a Sabadell, ha acabat de forma molt positiva per als atletes del Barça, que s'han adjudicat tres títols. En salt femení, nou festival de Ruth Beitia, que no ha tingut rival i s'ha adjudicat el tretzè títol amb un salt de 2 metres.

Actualitzat

La primera jornada dels Campionats d'Espanya d'atletisme en pista coberta, que celebren les noces d'argent a Sabadell, ha acabat de forma molt positiva per als atletes del Barça, que s'han adjudicat tres títols. El primer, a càrrec de Caridad Jerez, que ha dominat clarament  la final del 60 metres tanques. Jerez, amb una crono de 8 segons i 22 centèsimes, ha fet la millor marca de l'any.

El segon, en perxa, gràcies a la gran actuació de Dídac Salas, que s'ha endut la victòria amb un salt de 5 metres i 50 centímetres. En la categoria femenina, no hi ha hagut cap sorpresa. La donostiarra Naroa Aguirre, amb un salt de 4,25, ha sumat el seu onzè títol estatal. El tercer títol per a l'entitat blaugrana l'ha donat el gallec Jean-Marie Okutu, que ha revalidat campionat amb un salt de 7 metres i 81 centímetres.

En salt femení, nou festival de Ruth Beitia, que no ha tingut rival i s'ha adjudicat el tretzè títol amb un salt de 2 metres. En triple salt masculí, victòria de Pablo Torrijos amb salt de 16 metres i 55 centímetres.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut