El Wolfsburg acaba demanant l'hora per assegurar-se la victòria davant del Gant (2-3)

Els alemanys han deixat escapar la que havia de ser una classificació molt còmoda. Marcador ajustat i possible i eliminatòria oberta

Oriol LlachActualitzat

Partit de Champions League farcit de gols, vuitens de final entre el Gant i el Wolfsburg. Primera part molt disputada, amb anades i vingudes i pilotes molt llargues de tots dos equips. A molt pocs minuts del descans, però, els alemanys s'han avançat al marcador gràcies a una genialitat de Draxler, que s'ha inventat una jugada de videojoc, escapant-se del seu marcador amb un gran dríbling, combinació amb Vierinha, que li torna la pilota a Draxler, i aquest afusella la porteria de Sels.

A la represa, només començar, de nou el mateix protagonista, un inspirat i molt murri Draxler que ha robat la pilota en una triangulació de la defensa del Gant, escapada en solitari i la pilota a la xarxa amb una brillant vaselina. Els alemanys s'han fet amos i senyors del partit, mentre que el Gant no sabia per on tapar els forats. Max Kruse ha fet el tercer del Wolfsburg, engaltant, al primer toc, una gran centrada de Christian Träsch, que ha deixat el Gant Stadium bocabadat.

Però no estava tot dit i és que els alemanys, amb un 3-0 a favor, han afluixat la pressió, mentre que els belgues han fet tot el contrari, han crescut i han tingut les primeres arribades a porteria. En els darrers deu minuts han arribat els dos gols del Gant, primer Sven Kums i després Coulibaly, que deixen l'eliminatòria molt lluny d'estar sentenciada com s'imaginaven els alemanys.