Tony Henry, en una imatge d'arxiu (whufc.com)
Futbol internacional

El West Ham suspèn el seu director esportiu, Tony Henry, per uns comentaris racistes

Segons ha publicat el diari anglès "Daily Mail", Henry ha estat suspès a l'espera d'una investigació completa dels fets per haver fet un escrit al West Ham assegurant que els jugadors africans "provoquen el caos" quan no participen amb l'equip

Actualitzat

El West Ham ha anunciat la suspensió del seu director esportiu, Tony Henry, per uns comentaris que va fer en què deia que no fitxaria mai més un futbolista africà perquè tenien mala actitud. Segons ha publicat el diari anglès "Daily Mail", Henry ha estat suspès a l'espera d'una investigació completa dels fets per haver fet un escrit al West Ham assegurant que els jugadors africans "provoquen el caos" quan no participen amb l'equip.

El club de l'oest de Londres, que ocupa la 12a posició de la Premier League, ha fet un comunicat oficial en què assegura que no accepta un acte de discriminació com aquest. "El West Ham no tolerarà cap tipus de discriminació i, per tant, va actuar ràpidament a causa de la greu naturalesa d'aquest tipus d'actes. La família del West Ham és una família inclusiva on, sense importar gènere, raça, religió o orientació sexual, tothom se sent benvingut i inclòs", afirma el conjunt londinenc.

El West Ham compta amb sis jugadors d'ascendència africana: Cheikhou Kouyate, Pedro Obiang, Joao Mario, Angelo Ogbonna, Arthur Masuaku i Edimilson Fernandes.

Anar al contingut