Lliga Europa

El Vila-real es classifica contra el Dinamo de Zagreb (3-0) i el Sevilla perd al camp del PSG (4-2)

El Vila-real s'ha classificat per a la següent ronda de la Lliga Europa en vèncer el Dinamo de Zagreb per 3-0. Rossi, en dues ocasions, i Marco Rubén han fet els gols groguets. Els de Garrido acabaran entre els dos primers del grup D, passi el que passi en l'última jornada. En canvi, el Sevilla s'ha complicat l'accés als setzens de final en perdre per 4-2 al camp del PSG. Bodmer, Hoarau (2) i Nené han fet estèrils les dues dianes de Kanouté. El Sevilla necessita almenys un empat a casa en l'última jornada contra el Borussia Dortmund per continuar endavant.

Desfeta del Sevilla a París. La derrota per 4 a 2 davant del PSG obligarà els andalusos a jugar-se el pas als setzens de final a casa, contra el Borussia Dortmund, en l'últim partit d'aquesta lligueta.
La golejada dels francesos va començar en el minut 17, obra de Bodmer. Dos minuts més tard va arribar el segon, marcat per Hoarau de cap a la sortida d'un córner. Va escurçar diferències Kanouté després d'aprofitar una centrada de Capel, en el 32. I, en el 36, una altra vegada Kanouté, en una posició acrobàtica, va empatar el partit. Però, just al final de la primera part, l'exespanyolista Nené va marcar el tercer des de fora de l'àrea. Tot un golàs. I només començar la segona part, una errada de Cáceres la va aprofitar Hoarau per sentenciar el partit.

En canvi, el Vila-real va ser la cara dels dos representants de la Lliga espanyola. Va guanyar el Dinamo de Zagreb per 3 a 0 i ja està classificat. Això sí, abans Beqiraf, tot sol davant de la porteria, es va fer un embolic i va fallar un gol claríssim que hauria estat el 0 a 1. I en la següent jugada, i com a conseqüència d'una acció del porter Kelava a Mario Rubén, l'àrbitre Manuel Grafe, d'Alemanya, va assenyalar penal. El llançament de Rossi va ser inapel·lable. Era el minut 25. I, ja en la segona part, i per arrodonir el marcador, Marco Rubén va aprofitar una bona passada de Rossi per tancar el partit. Esclar que, amb un Vila-real en gran forma, tot pot passar i el que va passar és que Rossi, en el 75, va fer el tercer després d'una assistència de Nilmar, que havia sortit al camp minuts abans. I abans del xiulet final, penal i expulsió de Biscan per tocar la pilota amb les mans. Penal que Marcos Senna no va poder transformar en gol per la gran actuació de Kelaba.