Quique Sánchez Flores té una xerrada tècnica amb els seus jugadors (@rcdespanyol)
Espanyol

El vestidor de l'Espanyol tanca files al voltant de Quique Sánchez Flores

El capità blanc-i-blau, Javi López, no té cap dubte que l'equip capgirarà la mala situació que està vivint i que tot passa per la feina que està fent el cos tècnic amb l'equip

Actualitzat

L'Espanyol s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per preparar el compromís contra la UD Las Palmas del pròxim diumenge. Serà un duel contra el cuer de Primera però els blanc-i-blaus són molt conscients que no es poden permetre ensopegar-hi i és que els números d'aquest primer terç de la temporada no acompanyen i comencen a generar neguit entre l'afició perica.

Després de la sessió d'entrenament, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació el capità Javi López, una persona amb pes a dins i fora del vestidor per tranquil·litzar els ànims.

En primer lloc, dosi d'autocrítica per reflectir que les coses no han sortit com voldrien.

"No és el que volem, però el vestidor està molt capacitat per revertir-ho. No tenim cap dubte que ens en sortirem."

A continuació, Javi López té molt clar quina és la recepta per tornar a mirar cap amunt i recuperar aquelles bones sensacions de la temporada passada.

"Hem de remar tots junts en la mateixa direcció. Només que encadenem tres o quatre victòries farem el salt de qualitat que tots esperem."

Per últim, el capità blanc-i-blau envia un missatge a totes les veus crítiques que reclamen la destitució de l'entrenador Quique Sánchez Flores.

"El cos tècnic està implicat com sempre. Ens devem a l'entrenador i ell és el primer que vol tirar endavant amb tot això."

 

 

Anar al contingut