L'àrbitre turc Cüneyt Çakir és internacional des del 2006 (Reuters)
Lliga de Campions

El turc Cüneyt Çakir serà l'arbitre de la final de la Champions i Velasco Carballo, el de la Copa del Rei

El col·legiat turc, de 38 anys, treballa com a agent d'assegurances i és internacional des del 2006. Ha dirigit tres partits al Barça amb un balanç d'una victòria i dos empats. El madrileny Carlos Velasco Carballo dirigirà la final de Copa al Camp Nou entre els blaugrana i l'Athletic Club de Bilbao

Actualitzat

L'àrbitre turc Cüneyt Çakir dirigirà la final de la Lliga de Campions entre el Barça i la Juventus del 6 de juny a l'Estadi Olímpic de Berlín, segons ha decidit aquest dilluns el Comitè d'Àrbitres de la UEFA. El col·legiat turc té 38 anys, treballa com a agent d'assegurances i és internacional des del 2006.

En total, Çakir ha xiulat un total de 70 partits en competicions UEFA i aquesta temporada ha xiulat tres partits d'Europa League i quatre de Champions, entre ells l'anada de vuitens de final entre el PSG-Chelsea. Çakir estarà assistit pels seus compatriotes Bahattin Duran i Tarik Ongun. El quart àrbitre serà el suec Jonas Eriksson.

Çakir ha dirigit tres partits a cadascú dels dos equips finalistes amb aquest balanç. Amb el col·legiat turc, el Barça ha sumat una victòria i dos empats, amb el trist record de l'empat a dos contra el Chelsea a les semifinals de la temporada 2011-12 al Camp Nou que va deixar els blaugrana fora de la final. I a la Juve, dues victòries i una derrota, el partit més recent a les semifinals de l'Europa League al camp del Benfica.

Velasco Carballo xiularà la final de Copa

La final de la Copa del Rei, que jugaran el Barça i l'Athletic Club de Bilbao, al Camp Nou, el pròxim 30 de maig, serà dirigida pel madrileny Carlos Velasco Carballo, de 41 anys. Aquesta serà la primera final de la Copa del Rei que dirigirà en la seva trajectòria. Velasco Carballo, àrbitre internacional, va estar a l'últim mundial, del Brasil. Amb ell, el Barça ha guanyat 17 partits de lliga, n'ha empatat 2 i n'ha perdut 2 més.

Anar al contingut