Oriol Romeu, somrient després de firmar la seva renovació amb el Southampton (
Futbol internacional

El Southampton anuncia la renovació d'Oriol Romeu fins al 30 de juny del 2021

El migcampista català, format al planter del Barça, ha confirmat la seva felicitat per l'acord

Actualitzat

El Southampton ha anunciat aquest dimarts la renovació d'Oriol Romeu fins al 30 de juny del 2021 en un comunicat a la seva pàgina web. El migcampista català, format al planter del Barça, ha confirmat la seva felicitat per l'acord.

"Des que vaig arribar aquí, m'he sentit molt, molt bé. Tot ha estat positiu per a mi. He crescut i estic millorant cada dia. Per al futur això és bo per a mi, però espero que hi hagi més boniques experiències", ha valorat.

En la seva primera campanya al club anglès, la 2015-16, Romeu va disputar 35 partits i en l'actual, només s'ha perdut un partit de lliga i ja acumula trenta partits oficials. "Estem encantats que hagi ampliat el seu compromís amb el Southampton", ha assegurat el director de futbol del club, Les Reed, a la pàgina web oficial de l'equip, que és onzè en la classificació de la Premier League

"Estem segurs que continuarà al nivell impressionant que ha estat en els 18 mesos que han passat des que va venir del Chelsea. Ha treballat molt dur i creiem fermament que seguirà sent un pilar fonamental en nostre equip en els pròxims anys", ha conclòs Reed.

Anar al contingut