Gameiro
El futur de Gameiro s'ha decidit: anirà a l'Atlètic de Madrid (Reuters)
Futbol

El Sevilla ven Gameiro a l'Atlètic de Madrid per 32 milions més la cessió de Vietto

L'acord tanca definitivament dues de les opcions que el Barça havia estudiat per a la incorporació d'un nou davanter

Actualitzat

El Sevilla i l'Atlètic de Madrid han arribat a un acord per al traspàs del davanter francès Kevin Gameiro. L'operació es tancarà per un fix de 32 milions d'euros més uns altres 4 en variables i la cessió per un any de Luciano Vietto.

Els detalls definitius del tracte es van ultimar la nit de divendres a la concentració del Sevilla a Alemanya, des d'on està previst que Gameiro viatgi immediatament per passar el reconeixement mèdic a Madrid. El club matalasser ha confirmat la incorporació del jugador, que signa per a quatre temporades.

Pel que fa a Vietto, la cesió del qual formava part d'un acord anterior fins que ha quedat inclosa en el de Gameiro, és a Bad Schönborn amb permís de l'Atlètic des de fa uns dies i ja s'ha entrenat a les ordres de Jorge Sampaoli. L'argentí es converteix en l'acte en jugador del Sevilla, que el juny de 2017 podrà exercir una opció de compra valorada en 20 milions, segons ha informat EFE.

Kevin Gameiro, davanter de 29 anys i internacional amb França 8 vegades, es va formar a l'Estrasburg i va eclosionar al Lorient abans de fitxar el 2011 pel PSG, on no va tenir massa oportunitats i va acabar traspassat al Sevilla l'estiu del 2013. En tres temporades al Sánchez Pizjuán, ha guanyat tres vegades la Lliga Europa, i ha fet 67 gols en 144 partits oficials.

Amb la col·locació de tots dos jugadors, Gameiro i Vietto, als nous clubs respectius, es tanquen definitivament dues de les vies que el Barça havia estudiat per a la incorporació d'un nou davanter. 

Anar al contingut