El Sevilla trenca la imbatibilitat com a local del Las Palmas a la Lliga (0-1)

Fins ara cap equip havia guanyat a l'estadi de Gran Canària. El Sevilla ha estat el primer, amb un solitari gol de Correa

Daniel AlentoActualitzat

El Sevilla ha estat el primer equip visitant que aquesta temporada ha sortit victoriós de l'estadi de Gran Canària gràcies a un gol de Correa a 10 minuts del final. Els locals havien dominat i tingut més oportunitats de marcar, però al final han estat els andalusos els que han aconseguit una victòria que els permet mantenir la seva persecució al FC Barcelona. Els de Sampaoli son tercers a la Lliga amb 46 punts, a 2 dels blaugrana i 3 del líder, un Reial Madrid amb dos partits menys que els seus rivals.

La pressió molt alta dels canaris ha provocat molts problemes a la sortida de pilota dels sevillans. Els de casa, aprofitant les errades i imprecisions dels jugadors de Jorge Sampaoli, han arribat amb perill a la porteria que defensava Sergio Rico. El primer xut a porta l'ha fet Roque Mesa en el minut 5. En el següent atac, l'exmadridista Jesé ha tingut l'ocasió més clara en un mà a mà ben gestionat pel porter del Sevilla. La primera jugada perillosa dels andalusos a la primera meitat ha arribat en el minut 34, una centrada de Mariano que s'ha enverinat en el seu acostament a la porteria de Javi Varas. A punt d'arribar al descans Franco Vázquez ha forçat Varas a lluir-se davant del seu xut creuat.

El Las Palmas ha tornat a tenir la seva ocasió per inaugurar el marcador en el minut 7 de la segona part, quan el central Lemos ha entrat des de darrere per rematar al segon pal una centrada de Kevin-Prince Boateng. Rico, una vegada més, ha evitat el gol. El porter ha tornat a lluir-se davant una rematada en planxa, quatre minuts més tard, del propi Boateng. Un xut a la contra de l'exblaugrana Alen Halilovic ha marxat a fora per molt poc en el minut 63. També en una contra, però a l'altra porteria, Ben Yedder no l'ha pogut superar amb el seu xut tou a Varas en el minut 68. Ha estat el primer avís. En el segon, Joaquín Correa no ha perdonat. En el minut 80, Vicente Iborra ha pentinat un servei llarg de porteria de Rico perquè el davanter fes l'únic gol del matx. Stevan Jovetic, en el minut 90, ha tingut als seus peus el 0 a 2, però ha xutat creuat.