Lucas Lima, jugador del Santos brasiler
Lucas Lima, jugador del Santos brasiler
Barça

El Santos anuncia una denuncia contra el FC Barcelona per assetjar Lucas Lima

El possible interès del FC Barcelona per fitxar Lucas Lima ha posat nerviós el seu club, el Santos, que anuncia mesures legals davant del que interpreta com una vulneració del reglament

Actualitzat

Segons informa "Globoesporte", el Santos ha notificat el FC Barcelona i la FIFA la seva intenció de denunciar el Barça per assetjar sobre el seu jugador Lucas Lima. El club brasiler sospita que existeix un acord entre el seu migcampista i l'entitat barcelonista abans del termini permès per començar a negociar, l'1 de juliol. Això seria un incompliment del reglament de traspassos de la FIFA.

Aquesta passada setmana es va difondre la informació que Lima, que ha rebut una oferta de renovació de 4 temporades per part del Santos, havia comentat als seus amics, en el marc d'una partida de pòquer on també participava Neymar, que a partir del gener del 2018 seria jugador del Barça. Tot i que el futbolista va desmentir aquesta notícia, el fet ha molestat i molt al seu actual equip.

El Santos afirma que el FC Barcelona seria reincident en la matèria, i recorda precisament el cas Neymar, que encara està judicialitzat. El club brasiler afirma haver posat l'assumpte en mans del seu Departament Jurídic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut