Eurolliga

El Reial Madrid surt viu de l'infern grec i recupera el factor pista contra el Panathinaikos (82-89)

El conjunt de Pablo Laso s'ha refet de la desfeta del primer partit i ha sumat una valuosa victòria que li permet recuperar el factor pista

David CarballoActualitzat

Només dos dies després d'encaixar una dolorosa derrota a l'OAKA d'Atenes, el Reial Madrid s'ha refet i ha sumat una valuosa victòria a la pista del Panathinaikos per 82 a 89 en el segon partit del play-off dels quarts de final de l'Eurolliga. El conjunt de Pablo Laso ha sortit viu de l'infern grec en un duel molt igualat i que no ha tingut res a veure amb el primer de la sèrie, en què els grecs van passar per sobre del seu rival.

Al descans, el Panathinaikos dominava per només quatre punts (40-36), però, en la represa, el Madrid ha capgirat la situació en un ambient molt tens. Un parcial de 21 a 32 en el tercer quart ha permès als blancs agafar la iniciativa en el marcador i, en un tram final a cara o creu, els homes de Xavi Pascual no han estat encertats en els moments decisius i han deixat escapar el factor pista.

Felipe Reyes, amb 18 punts en només 17 minuts de joc, ha estat el màxim anotador d'un Madrid que ha sortit endavant d'una situació molt compromesa. Amb empat a un, l'eliminatòria es traslladarà al WiZink Center de Madrid, on es disputaran els dos pròxims partits i, en cas de necessitar-se un cinquè i definitiu, es tornarà a jugar a Atenes.