Gareth Bale ha marcat dos dels tres gols del Reial Madrid (EFE)

El Reial Madrid remunta contra el Rayo Vallecano i continua lluitant pel títol de Lliga (2-3)

Els de Vallecas han fet una gran primera part amb dos gols d'Embarba i Miku, però el Madrid ha aconseguit remuntar el partit amb un gol de Lucas Vázquez a la primera part i dos de Bale a la segona

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Reial Madrid s'enfrontava al Rayo a domicili amb la necessitat de sumar els tres punts per a continuar tenir opcions a la Lliga. Els de Zidane, sense Cristiano Ronaldo, s'han vist sorpresos per un gran Rayo, que ha marcat dos gols a la primera part. Els blancs, però, han aconseguit capgirar el partit i emportar-se una suada victòria que els permet continuar lluitant pel títol (2-3).

La primera oportunitat claríssima de gol ha arribat al minut 3 de partit. Gareth Bale ha enviat una pilota directament al pal de la porteria del Rayo Vallecano. El primer avís dels blancs que han sortit a rematar el partit el més aviat possible. El que semblava una victòria pel Madrid s'ha capgirat de cop quan Embarba ha obert el marcador a favor del Rayo (1-0, minut 7). Bebé, des de l'esquerra, fa un gran passi a Embarba que remata sol i a plaer davant de la porteria de Keylor Navas.

Sota una intensa pluja ha arribat el segol gol del Rayo, davant l'estupefacció de l'equip de Zidane que no s'ho semblava creure. Miku recupera una pilota perduda dins de l'àrea després d'una sacada de córner i la remata (2-0, minut 14) deixant el Madrid totalment noquejat. El Rayo ha tingut el tercer gol a tocar quan Embarba s'ha trobat sol davant de Keylor Navas. El jugador del Rayo no ha pogut controlar bé la pilota i ha topat amb el porter del Madrid.

Els de Zidane han intentat retallar distàncies abans del descans i ho han aconseguit. Després d'una sacada de córner, Gareth Bale, remata de cap pal contrari aconseguint un gol clau per afrontar el segon temps més relaxats (2-1, minut 35). Abans de la segona part el conjunt blanc ha hagut de fer un canvi obligat. Benzema ha marxat coix, amb molèsties al genoll dret i Lucas Vázquez ha entrat al camp.

L'entrada de Lucas Vázquez ha afavorit el Madrid ja que al minut 51 ha fet el gol de l'empat, gràcies a una espectacular rematada de cap que ha acabat a l'esquadra de la porteria dels de Vallecas (2-2). L'empat ha deixat els de Paco Jémez una mica desorientats i amb poques idees.

El Madrid, mentrestant, ha aprofitat per intentar capgirar el marcador. Una errada monumental del Rayo ha donat la victòria als de Zidane. Embarba, l'autor del primer gol, fa un passi a Bale que corre fins a porteria de Juan Carlos, a qui bat per sota capgirant el marcador (2-3, minut 82). Miku ha estat a punt d'empatar en el temps afegit però la rematada ha sortir per sobre de la porteria madridista.