Correa celebra el seu gol (EFE)

L'Atlètic de Madrid suma tres punts imprescindibles davant del Màlaga amb un gol de Correa

Un solitari gol de Correa posa els atlètics líders provisionals de la Lliga a l'espera del resultat del duel entre el FC Barcelona i l'Sporting, al Camp Nou

Daniel AlentoActualitzat

L'Atlètic de Madrid manté el pols a la Lliga amb un treballat triomf contra el Màlaga (1-0), un rival que sense res en joc li ha posat les coses molt difícils. El plantejament andalús ha desactivat l'Atlètic de sortida. Amb la defensa avançada prop de la línia de mig camp els andalusos negaven espais al rival per la creació de joc, i amb el seu atac amb criteri s'acostaven a la porteria matalassera. En el minut 13 han tingut la seva ocasió més clara, un xut llunyà de Cop que Griezmann ha desviat a córner.

La resposta dels de Simeone ha arribat ràpidament, en el següent minut, en una internada per la banda esquerra de Koke. Torres no ha arribat a la rematada i Griezmann, tot sol en el segon pal, ha xutat fora. L'equip madrileny ha començat a atacar amb passades llargues a l'esquena de la defensa, i a poc a poc els visitants han perdut el seu domini.

La segona part ha començat amb l'entrenador de l'Atlètic, Diego Simeone, a la grada després d'haver estat expulsat per l'àrbitre Mateu Lahoz. En una contra malaguenya al final de la primera meitat, s'ha llançat una pilota a la gespa des de la banqueta local. I com no s'ha identificat el llançador, el reglament diu que s'ha d'expulsar l'entrenador per no saber controlar la situació.

L'Atlètic de Madrid ha passat a l'atac en el segon període, conscient de la importància de sumar els 3 punts, però amb més cor que futbol. Després d'uns minuts sense ocasions, Ángel Correa ha marcat en el minut 62 amb un xut des de la frontal desviat per un defensor contrari, Albentosa. El segon de la Lliga ha pujat la seva intensitat buscant un segon gol decisiu. Un xut de Saúl Ñíguez ha marxat fora fregant el pal.

Correa ha tornat a gaudir d'una gran oportunitat després d'una bona conducció a la frontal de l'àrea. El Màlaga, sense res en joc ni res a perdre, ha aprofitat l'ànsia del seu contrincant per buscar les seves opcions en atac en uns minuts finals molt emocionants. Oblak s'ha hagut de lluir davant d'un xut de Recio amb bot. Finalment, l'Atlètic ha guanyat la primera de les quatre finals que li quedaven camí del títol de Lliga.