El Reial Madrid pateix de valent per guanyar al camp de l'Alabès (1-2)

En el seu debut com a titular a la Lliga, l'exjugador del Betis ha liderat el treballat triomf dels blancs a Vitòria amb un doblet

Víctor PatsiActualitzat

El Reial Madrid ha sumat una treballada victòria al camp d'un Alabès que segueix sense sumar cap punt després de les sis primeres jornades de Lliga. En el seu debut com a titular, Dani Ceballos ha estat fonamental i ha liderat el triomf dels blancs a Mendizorrotza amb un doblet que ha fet estèril el gol de l'empat a un de Manu García, el primer dels vitorians en tot el campionat.

El duel ha acabat amb els tres punts per als de Zidane, però no ha esvaït els dubtes que envolten l'equip blanc. A Vitòria, el Madrid ha repetit virtuts i defectes. Virtuts: crea moltes ocasions. Defectes: les falla gairebé totes... i en concedeix massa. L'Alabès, un equip que després de cinc jornades no havia sumat ni un sol punt i que ja ha canviat d'entrenador, ha sigut capaç de marcar un gol, el primer des que va començar la Lliga, a banda d'estavellar dues pilotes al pal.

A la mitja part, el marcador ja era de 1 a 2. En el seu primer partit com a titular en el Madrid, Dani Ceballos ha marcat en els minuts 10 i 43. L'empat aconseguit pel capità local Manu García (39') ha arribat amb una gran rematada de cap, després d'una bona centrada del futbolista cedit pel FC Barcelona, Munir El Haddadi.

A la represa, el partit ha sigut de bojos. Hi ha hagut quatre pilotes al pal, dues per a cada equip, i totes dues a rematades de Cristiano Ronaldo i el local Alfonso Pedraza. L'estadística confirma el mal del Madrid des que ha arrencat la Lliga. Crea moltes ocasions, però en materialitza una ínfima part. La famosa "pegada" continua pansida.

Mendizorrotza s'omple d'estelades

Durant el transcurs del partit i coincidint amb el minut 17.14, una de les graderies de l'estadi de Mendizorrotza s'ha omplert d'estelades per donar suport al referèndum de l'1-O. L'exhibició massiva de banderes ha anat acompanyada de crits d'"independència" per part d'un gran número d'aficionats.