El Reial Madrid passa el tràmit contra el Schalke i confirma l'accés als quarts de la Champions

Abans d'afrontar el clàssic, el Reial Madrid havia de superar un tràmit a la Champions i ho ha fet amb escreix. Amb l'1-6 de l'anada, els blancs han tornat a guanyar el Schalke per 3-1, amb un doblet de Cristiano Ronaldo i un gol de Morata. La mala notícia dels d'Ancelotti ha estat la lesió de Jesé, al minut 3, que té un trencament complet del lligament encreuat anterior del genoll dret. Sergio Ramos, Xabi Alonso i Cristiano Ronaldo han estat titulars, però només el portuguès ha jugat els 90 minuts.

Abans d'afrontar el clàssic, el Reial Madrid havia de superar un tràmit a la Champions i ho ha fet amb escreix. Amb l'1-6 de l'anada, els blancs han tornat a guanyar el Schalke per 3-1, amb un doblet de Cristiano Ronaldo i un gol de Morata.

Amb l'eliminatòria ja decidida abans de començar el partit de tornada, Ancelotti ha aprofitat per donar minuts als jugadors menys habituals. Això sí, a l'onze titular hi ha sortit Sergio Ramos, Xabi Alonso i Cristiano Ronaldo. Només el portuguès ha completat els 90 minuts.

Només començar, però, una mala notícia per als d'Ancelotti. Jesé s'ha lesionat al genoll al minut 3, en una topada amb Kolasinac, i ha hagut d'abandonar el terreny de joc, per després traslladar-lo a una clínica de Madrid. Posteriorment, el club ha informat que té un trencament complet del lligament encreuat anterior del genoll dret. Bale ha substituït el lesionat Jesé.

La superioritat del Madrid ha estat evident un cop més. Cristiano Ronaldo ha buscat el gol i l'ha trobat al minut 21. Morata hauria pogut fer el segon poc després, però ha fallat un gol cantat davant el porter Fähramnn amb un xut massa creuat. I, per sorpresa, Hoogland ha situat l'empat a la mitja hora; resultat amb què els dos equips han marxat al descans.

En la represa, Cristiano Ronaldo ha fet el segon al minut 74 i i Morata, aquest cop sí, ha marcat fent pujar el 3-1 definitiu un minut després. Amb aquest doblet, Cristiano Ronaldo ja suma 13 dianes a la Champions i se situa a només un gol del rècord de gols a la Champions en una temporada que ostenten Messi i Altafini -aquest últim, però, a la Copa d'Europa-.