Marcelo a la roda premsa a la semifinal (Youtube)
Marcelo a la roda premsa a la semifinal (Youtube)
Futbol

El Reial Madrid no troba just que una expulsió al Mundial de Clubs comporti un partit de sanció a la Lliga

La normativa FIFA especifica que el partit de sanció per una expulsió en l'últim partit del Mundial de Clubs s'ha de complir al següent partit oficial del club. En el cas del Madrid, aquest seria el clàssic de la Lliga, contra el Barça.

Actualitzat

L'entrenador Zinedine Zidane i el lateral Marcelo han posat veu al desconcert que viu la plantilla del Reial Madrid davant del fet que una expulsió durant l'últim partit del Mundial de Clubs comporta un partit de sanció que s'hauria de complir al clàssic de la Lliga, contra el FC Barcelona.

A la roda de premsa prèvia a la semifinal de dimecres contra l'Al Jazira Marcelo ha explicat que "aquest torneig és un premi per guanyar la Lliga de Campions, i no té res a veure amb la resta. Ser castigat en la Lliga si ets expulsat no em sembla just, però estem aquí per jugar al futbol i no amagarem el peu pensant en el partit del Barça".

Zidane ha coincidit amb el seu jugador: "Són dues competicions diferents i em sembla una mica fort si això passa, però no passarà res perquè penso de forma positiva i farem tot el possible, pensant que contra el Barcelona jugarem tots. És una mica estrany, però ho acceptem perquè no hi podem fer res."

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut