Entrenament del Madrid a Abu Dhabi (EFE)
Entrenament del Madrid a Abu Dhabi (EFE)
Futbol

El Reial Madrid podria perdre jugadors per al clàssic si són expulsats al Mundial de Clubs

Les expulsions al mundial de clubs comporten un partit de sanció que, en cas de produir-se en l'últim partit d'aquest torneig, es complirien a la Lliga, contra el Barça

Actualitzat

Una targeta vermella a la final del Mundial de Clubs podria deixar algun jugador del Reial Madrid fora del clàssic del dia 23 de desembre contra el FC Barcelona. Aquesta circumstància també es donaria si els blancs no guanyessin dimecres a l'Al Jazira en semifinals i disputessin el partit pel tercer i quart lloc, que com la final tindrà lloc el dissabte 16 de desembre a Abu Dhabi.

El punt 2 de l'article 38 de la Secció 3 del Capítol I del Codi Disciplinari de la FIFA especifica quan s'han de complir el o els partits de sanció que no s'hagin complert dins la competició on es va originar aquest càstig, ja sigui per eliminació de l'equip o perquè va ser a l'últim partit. En el cas del Mundial de Clubs, el reglament especifica que la sanció es complirà "en el següent partit oficial de l'equip representatiu afectat". I el primer partit del Reial Madrid després d'aquesta competició serà el clàssic de la Lliga, contra el Barça.

Anar al contingut