Benzema es lamenta d'una ocasió perduda (EFE)

El Reial Madrid evita en els últims minuts cedir 2 punts decisius al camp del Granada (1-2)

Luka Modric rescata l'equip de Zinedine Zidane amb un gol a sis minuts del final i evita que els blancs es despengin de la Lliga

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid no pot cedir punts si vol mantenir la persecució dels equips que el precedeixen a la classificació, el FC Barcelona (a 4 punts i amb un partit menys) i l'Atlètic (a 1 punt). Davant del penúltim de la Lliga, el Granada (1-2), un gol del seu millor jugador de la nit, el croat Luka Modric, ha salvat 2 punts importants per no perdre la il·lusió.

El Granada ha deixat clar el seu plantejament ja en la primera pilota. Només servir de mig del camp, pilotada llarg per la velocitat dels seus davanters, en especial Adalberto Peñaranda. El porter blanc Keylor Navas ha hagut de sortir de la seva àrea en més d'una ocasió. En una, en el minut 10, el veneçolà ha marcat, però el fora de joc era més que evident.

El Reial Madrid ha trobat el punt feble dels andalusos en la banda dreta del seu atac. La defensa local ha evitat la rematada de Karim Benzema en el minut 24, després d'una centrada de Modric. En el 30, qui ha fet la passada ha estat Carvajal i, aquesta vegada, el francès, que porta 6 jornades consecutives marcant, no ha perdonat amb el seu gol 19 d'aquesta lliga.

Salvació "in extremis"

En la segona part, el Granada atacava davant d'un rival que no aconseguia controlar el partit, però sense concretar les seves jugades en ocasions clares. El porter de l'equip andalús Andrés Fernández ha evitat el segon gol visitant en un xut de Modric i un mà a mà amb Benzema. En el minut 60, els de casa s'han vist afavorits quan l'àrbitre Gil Manzano ha obstaculitzat la conducció de pilota de Modric. Rochina ho ha aprofitat per assistir Al Arabi en el gol de l'empat.

Els andalusos han tornat a marcar en el minut 61, però ha estat novament ben anul·lat per fora de joc d'Al-Arabi. En la jugada següent, els de casa han reclamat penal en una caiguda de Success davant Keylor Navas, però el porter ha tocat la pilota. El Madrid ha acusat el cop, incapaç de sortir de l'atonia del seu joc pla fins que Modric, en una acció aïllada, ha marcat des de la fronta de l'àrea en el minut 84 amb un gran xut.