Sergi Llull felicita Carroll durant el partit contra el València Basket (EFE)

El Reial Madrid es desfà del València Basket i s'avança en l'eliminatòria de semifinals (82-57)

Els blancs han sumat el primer triomf de la sèrie en un partit que s'ha trencat després del descans i que ha acabat amb un recital ofensiu dels homes de Pablo Laso

El Reial Madrid s'ha imposat al València Basket en el primer partit de les semifinals de la Lliga Endesa de bàsquet (82-57), i això que la defensa valenciana ha deixat en només 14 punts als blancs en el primer quart. La iniciativa era taronja, l'equip de Laso no tenia encert, ni energia, ni control, però tot ha canviat a partir del segon quart.

La reacció madridista ha arribat quan els Sergios s'han assegut i la rotació -Doncic, Taylor, Nocioni- ha aportat l'energia necessària per capgirar el partit. Al València li ha pesat mentalment els 40 minuts la motxilla del 0 de 14 en el triple d'aquesta primera part. Les bones defenses madridistes, i el nul ritme ofensiu valencià ha permès als blancs castigar el rival amb cistelles fàcils. El parcial del segon quart ha estat de 17 a 7, cinc punts amunt per als blancs.

Miratge a la sortida del vestidor d'un València que volia competir. El Madrid, però, ha estat més sòlid i de l'empat a 39 s'ha passat al 64 a 44 en 9 minuts. Un bon treball al darrera i una ratxa de triples liderada per Rudy, Carroll i Llull ha trencat el partit. L'equip de Pedro Martínez ha baixat els braços i ha encaixat 35 punts a l'últim quart. Dissabte, segon partit al mateix escenari.