Gareth Bale, un dels jugadors citats a l'inici de la pretemporada (@realmadrid)
Futbol

El Reial Madrid de Julen Lopetegui arrenca la pretemporada amb només 15 futbolistes disponibles

Aquest dilluns al matí, els futbolistes blancs han passat revisions mèdiques i a la tarda han començat a suar en una sessió a la Ciutat Esportiva de Valdebebas

Actualitzat

El mateix dia que Cristiano Ronaldo ha estat presentat com a nou jugador de la Juventus, el Reial Madrid 2018-19 s'ha posat en marxa. El conjunt de Julen Lopetegui ha fet el primer entrenament de pretemporada amb només 15 jugadors disponibles, entre els quals hi ha Karim Benzema, Gareth Bale, el brasiler Vinicius i set futbolistes del filial.

Aquest dilluns al matí els futbolistes blancs han passat les corresponents revisions mèdiques i per la tarda han començat a suar en una sessió a la Ciutat Esportiva de Valdebebas. A l'espera que es vagin reincorporant els jugadors internacionals que han disputat el mundial amb les seves seleccions, el nou entrenador madridista ha assegurat en una entrevista als mitjans oficials del club blanc que el seu equip serà competitiu i amb les idees clares.

"Del Reial Madrid m'agrada fins l'himne, tot. Tinc una plantilla molt bona i preparada per afrontar tots els reptes amb les màximes garanties. Vinc al millor club del món i al que té més exigència en el món. Estic convençut d'estar a l'altura d'aquesta exigència i cal començar a treballar ja pel primer títol, que tenim el 15 d'agost: la Supercopa d'Europa contra l'Atlètic de Madrid."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut